25 noiembrie 2020 – Condiții speciale de circulație între stațiile Zam-Arad, în perioada 04 – 10 decembrie 2020

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/234/25.11.2020

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Condiții speciale de circulație între stațiile Zam-Arad,

în perioada 04 – 10 decembrie 2020

 

 

 

Bucureşti, 25 noiembrie 2020

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, în perioada 04-10 decembrie 2020, circulația trenurilor, pe relația Simeria – Radna, se va desfășura în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, pe distanța Zam – Arad.

 

În perioada 04-10 decembrie 2020 se vor executa lucrări de racordare a liniilor 3 și 4 reabilitate, din stația Vărădia, cu firul I de circulație Săvârșin – Vărădia, lucrări care necesităînchiderea totală a circulației feroviare între stațiile Săvârșin – Vărădia – Bătuța și scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe întreaga distanță.

 

Menționăm faptul că, în perioada sus-menționată, constructorul, care execută lucrările de reabilitare pe subtronsonul 2b Bârzava – Ilteu, va pune la dispoziția călătorilor mijloace auto pentru transbordare pe distanța Zam – Arad, mijloacele auto urmând să circule tur-retur, cu oprire în zona stațiilor CF de pe traseu, conform programului de circulație al trenurilor.

 

De asemenea, pentru informații suplimentare referitoare la modificările din graficul de circulație al trenurilor, pentru perioada 04-10.12.2020, călătorii sunt rugați să consulte și pagina de internet a operatorului național de transport feroviar de călători www.cfrcalatori.rosau să solicite informaţii la numărul de telefon 021/9521.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat în perioada desfășurării lucrărilor sus-menționate şi îi asigură că acestea au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de confort şi siguranţă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content