26 aprilie 2016- Circulatie inchisa temporar Craiova

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Restricții de circulaţie între Craiova şi Calafat

 

 

Bucureşti, 26 aprilie 2016

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în jurul orei 11.00, 4 vagoane din compunerea unui tren de marfă au deraiat, două dintre ele fiind răsturnate, la intrare în stația Craiova.

Trenul aparține unui operator privat de marfă și asigura un transport de cereale pe relația Craiova – Calafat.La faţa locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Craiova, pentru demararea operaţiunilor de repunere pe șină a vagoanelor răsturnate.

 

Traficul feroviar de călători între Craiova şi Calafat se desfăşoară în condiţii de siguranţă, în staţia Craiova trenurile fiind redirecţionate pe celelalte linii.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

 

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content