26 Decembrie 2016 – Circulatie conditii speciale Predeal Darste ora 13.50

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

București, 26 decembrie 2016

Ora: 13.50

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară pe segmentul Dârste – Predeal se desfășoară în condiții speciale, de tip cale liberă pe anumite intervale de stații, din cauza unor deranjamente identificate la anumite componente ale sistemelor de semnalizare și de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

 

Echipele de intervenție desfășoară și la această ora lucrări de remediere a acestor deranjamente și de înlocuire a izolatorilor și siguranțelor astfel încât traficul să poată fi reluat în condiții normale de circulație.

 

Menționăm faptul că circulația feroviară nu este închisă dar se prelungesc timpii de parcurs pe întregul segment Dârste – Predeal unde, în paralel cu asigurarea circulației, se execută și lucrări de reparații.

 

CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de întârzierile înregistrate în graficul de circulaţie şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

  

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: oana.branzan@cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content