26 decembrie 2018 – Circulatie inchisa pe raza SRCF Cluj

Serviciul Comunicare Mass-Media

26.12.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulatie inchisa pe raza SRCF Cluj

 

 

București, 26 decembrie 2018

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează ca circulatia este temporar inchisa pe raza SRCF Cluj, intre statiile CF Rapa de Jos – Monor Gledin, din cauza deraierii de o osie, în cursul acestei nopti a locomotivei trenului 44505 (aparținând operatorului CFR Marfa).

 

La fața locului s-a intervenit cu utilaje proprii CFR și locomotiva deraiata a fost ridicata, in prezent comisia de investigare încă efectuează cercetări la fata locului.

 

Pentru patru trenuri de calatori au fost anulate trasele initiale și circula pe rute ocolitoare, urmând sa ajungă cu întârziere la destinație.

 

Va asiguram ca masurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

 

.……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content