26 iulie 2016 Finalizare licitatie pentru reabilitare poduri podete SRCF Craiova

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/272/26.07.2016

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

15 poduri şi podeţe feroviare din sudul ţării întră în reabilitare

 

 

 

Bucureşti, 26 iulie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a finalizat procedura de licitaţie pentru reabilitarea a 15 poduri şi podeţe de cale ferată aflate pe raza Regionalei CF CRAIOVA. Companiile desemnate câştigătoare pentru cele 3 loturi de lucrări sunt Asocierea ARCADA SA – SC DARIA CONST SRL, cu o ofertă financiară finală în valoare de 8,38 milioane lei (fără TVA) pentru lotul I, Asocierea STRABAG SRL – STRABAG AG, cu o ofertă financiară finală în valoare de 27,20 milioane lei (fără TVA) pentru lotul II şi Asocierea ARCADA SA – SC DARIA CONST SRL, cu o ofertă financiară finală în valoare de 25,89 milioane lei (fără TVA) pentru lotul III.

 

Programul de reabilitare a celor 15 obiective feroviare, finanţat din fonduri comunitare şi de la bugetul de stat,are drept scop dezvoltarea infrastructurii feroviare din sudul ţării, prin creşterea gradului de confortul şi îmbunătăţirea indicatorilor de siguranţă pe segmentele de cale ferată Bucureşti – Videle – Orşova, Bucureşti – Slatina—Piatra Olt – Craiova, Piatra Olt – Podu Olt, Bucureşti – Piteşti – Craiova, Craiova – Filiaşi – Târgu Jiu şi Strehaia – Motru.

 

Prin modernizarea şi reabilitarea lucrărilor de artă contribuim la dezvoltarea întregii reţele feroviare şi oferim operatorilor de transport servicii de calitate şi durate mai mici de călătorie sau de transport”,a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA.

 

La finalul perioadei legale de contestaţii, contractul de achiziţie publică poate fi încheiat şi semnat de ambele părţi (CNCF CFR SA şi ofertantul câştigător pentru fiecare lot).

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

Contact –CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content