27 decembrie 2016 – Circulatia trenurilor va fi adaptata la conditiile meteo nefavoravile in perioada 27-29 decembrie 2016

Timp de lectură: 3 minute

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 27 decembrie 2016

 

În perioada 27-29 decembrie 2016 circulaţia feroviară va fi adaptată la condiţii meteo de vreme nefavorabilă, pe raza a 24 de judeţe care intră sub atenţionarea de cod galben de ninsori şi viscol.

 

Echipele feroviare de specialitate vor face verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub cod galben, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni cu utilaje şi personal specializat.

 

CFR SA va menţine legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF), astfel încât, funcţie de evoluţia vremii, traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare. În situaţia în care sunt necesare modificări de grafic, toţi operatorii de transport feroviar de călători vor fi avizaţi, astfel încât aceştia să poată publica pe site-urile proprii informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor.

 

De asemenea, călătorii pot obţine informaţii despre circulaţia trenurilor înscrise în grafic pentru ziua respectivă şi de pe paginile de facebook https://www.facebook.com/cfrinfrastructura şi de internet www.cfr.ro ale CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare, accesând următoarele link-uri:

 

Camere web – tabele cu orele de sosire/plecare din gările Bucureşti Nord, Craiova, Timişoara, Braşov şi Iaşi

https://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

 

Trenul meu  informaţii despre trenurile aflate în circulaţie. Numărul trenului va fi scris în câmpul aferent şi se va apăsa butonul Informaţii tren

https://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren

 

CFR Infrastructura – comunicate/informări

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/

 

Vă reamintim faptul că Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare cod galben de ninsori şi viscol, valabilă pentru 24 de judeţe din centrul şi vestul ţării, începând de marţi seară, de la ora 20.00, şi până joi, la ora 10.00. Judeţele vizate de atenţionarea cod galben de ninsori sunt Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Neamţ, Harghita, Bacău, Covasna, Vrancea, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Caraş Severin, Timiş, Arad, Bihor, Sălaj, Cluj şi Alba. Meteorologii avertizează că în toate zonele de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Local, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60-70 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

 

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: oana.branzan@cfr.ro

 

Contact  CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content