27 decembrie 2021 – Circulatie feroviara afectata de caderea unui copac pe fir 2 intre Comarnic si Valea Larga

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulația feroviară afectată de căderea unui copac pe firul 2 între Valea Largă și Comarnic

 

 

Bucureşti,27 decembrie 2021

 

Traficul feroviar a fost oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF București, între Valea Largă și Comarnic, pe firul 2 de circulație, din cauza fenomenelor meteorologice severe, care au provocat căderea unui copac pe linia de contact.  Evenimentul a dus la întreruperea tensiunii și a afectat circulația trenului R 3032 (care se deplasează pe relația Brașov – București Nord). Acesta a staționat între Valea Largă și Comarnic în intervalul orar 20.20 – 22.52, până la sosirea unei locomotive Diesel, care l-a remorcat din linia curentă.

 

Menționăm că personalul de intervenție al Regionalei CF București și drezina pantograf acționează pentru asigurarea gabaritului și repunerea sub tensiune a liniei de contact, pe firul 2.

Circulația trenurilor nu a fost afectată pe firul 1, unde a fost asigurată tracțiunea electrică a trenurilor.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile au ca scop desfășurarea traficului feroviar în condiții de siguranță.

 

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content