27 martie 2017 – Intocmire documentatii cadastrale Cata Sighisoara si Brasov Apata

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/87/27.03.2017

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

CFR SA a semnat contractele pentru întocmirea documentaţiilor cadastrale şi de evaluare a imobilelor din zona şantierelor Braşov – Apaţa şi Caţa – Sighişoara

 

 

Bucureşti, 27 martie 2017

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA şi Asocierea S.C. Cornel & Cornel TOPOEXIM S.R.L., S.C.P. Cîmpeanu şi Asociaţii, S.C. GEOTER Proiect S.R.L. şi S.C. THEOTOP S.R.L.au semnat contractele pentru întocmirea documentaţiilor cadastrale şi de evaluare a imobilelor afectate de proiectul de utilitate publică Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, subsecţiunile Braşov – Apaţa (Lot 1) şi Caţa – Sighişoara (Lot 2).

 

Terenurile pentru care se vor întocmi documentaţiile de cadastru au o suprafaţă totală de aproximativ 4,6 ha, sunt situate pe raza unităţilor administrativ teritoriale (UAT) din judeţele Braşov şi Mureş (Braşov, Bod, Feldioara, Măieruş, Belin, Apaţa, Caţa, Secuieni, Saschiz, Vânători, Albeşti, Sighişoara), iar evaluarea necesară proiectului se va realiza pentru un număr de 1300 imobile(parcele de teren cu sau fără construcţii pe ele).

 

Valoarea totală a celor două contracte de prestări servicii  (lot 1 şi lot 2) este de 11.690.817,6 lei, plăţile aferente fiind asigurate din grantul acordat de Comisia Europeană prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (MIE) Sector Transporturişi de la Bugetul de Stat.

 

Contractul a fost atribuit asocierii S.C. Cornel & Cornel TOPOEXIM S.R.L., S.C.P. Cîmpeanu şi Asociaţii, S.C. GEOTER Proiect S.R.L. şi S.C. THEOTOP S.R.L., în urma desfăşurării unei licitaţii deschise, cu anunţ de participare publicat în SEAP.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content