28 aprilie 2016 – Restricții de circulaţie între Braşov şi Făgăraş

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Restricții de circulaţie între Braşov şi Făgăraş

 

 

Bucureşti, 28 aprilie 2016

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară pe secţia Braşov – Făgăraş este întreruptă temporar, din cauza unei alunecări de teren care s-a produs între staţiile Dumbrâviţa Bârsei-Codlea.

 

3 trenuri de călători – IR 347-2, R 2506 şi IR 1621 – au fost oprite în gările Dumbrăviţa Bârsei, Vlădeni Ardeal şi Braşov, personalul feroviar fiind deja la faţa locului pentru verificarea liniei de cale ferată şi lucrări de intervenţie impuse în astfel de situaţii.

 

Vom reveni cu informaţii despre măsurile de circulaţie care vor fi luate în următorul interval de timp, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii de siguranţă.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

 

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content