28 decembrie 2021 – Circulatia feroviara afectata de caderea copacilor pe raza SRCF BRASOV

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/765/28.12.2021

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Circulația feroviară afectată de căderea copacilor în gabaritul liniei, între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt

 

 

Bucureşti,28 decembrie 2021

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt (linie simplă electrificată), din cauza fenomenelor meteorologice severe, care au produs caderea copacilor pe linia de contact, provocand lipsa tensiunii.

 

Trenul R 4504 (circulă pe relația Toplița-Brașov), staționează între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt, până la repunerea sub tensiune a liniei de contact.

 

Menționăm faptul că, personalul de intervenție al Regionalei CF Brașov și 2 drezine pantograf se află la fața locului și intervin pentru asigurarea gabaritului și repunerea sub tensiune a liniei de contact.

 

Precizăm că este afectată circulația a încă 5 trenuri (4503, 407, 4501, 4506 și 366) care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut și vor avea drept scop desfășurarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

…………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content