28 decembrie 2021 – Circulatia feroviara reluata pe raza SRCF BRASOV

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/766/28.12.2021

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulație feroviară reluată între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt

 

 

Bucureşti,28 decembrie 2021

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 09.57, traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt (linie simplă electrificată), unde, în cursul acestei dimineți, fenomenele meteorologice severe au provocat caderea copacilor pe linia de contact și întreruperea tensiunii.

 

Menționăm faptul că, atât trenul R 4504 (circulă pe relația Toplița-Brașov), care a staționat între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt, până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, cât și celelalte 5 trenuri afectate de incident, care au staționat în gările adiacente, și-au reluat circulația, urmând să ajungă cu întârziere la destinație.

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

…………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content