28 ianuarie 2021 – Circulație feroviară în condiții normale de iarnă în sudul țării

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/40/28.01.2021

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Circulație feroviară în condiții normale de iarnă în sudul țării

 

 

 

Bucureşti, 28 ianuarie 2021

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că la această oră nu sunt probleme în traficul feroviar, trenurile circulă în condiții normale de iarnă pe toate secții de cale ferată şi nu se înregistrează întârzieri în cirulaţie.

 

La această oră circulația trenurilor se desfășoară fără probleme pe toate magistralele feroviare, nu sunt secții de cale ferată închise, singurul interval de stații unde trenurile circulă cu plug antemergător este segmentul de cale ferată Tulcea – Medgidia, zonă în care rafalele de vânt ating viteza de 70 km/h.

 

În continuare, personalul de specialitate al CFR SA menţine legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF) astfel încât, funcţie de evoluţia vremii, traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare. În situaţia în care sunt necesare modificări de grafic, toţi operatorii de transport feroviar de călători sunt avizaţi, astfel încât aceştia să poată publica pe site-urile proprii informaţii actualizate despre trenurile înscrise în grafic.

 

Călătorii sunt rugaţi ca în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la nr de telefon 021/9521 – Informaţii CFR – iar pentru verificarea orelor de sosire sau plecare din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Constanţa pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web – , unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Șef Serviciu

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content