28 septembrie 2018 – Circulație feroviară închisă pe intervalul Iacobeni – Argestru

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/369/28.09.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară închisă pe intervalul Iacobeni – Argestru

 

București, 28 septembrie 2018

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei dimineți, începând cu ora 10:15 circulația feroviară este închisă pe raza SRCF Iași, între stațiile CF Iacobeni – Argestru, din cauza unui autocamion care s-a răsturnat pe calea ferată.

 

La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea autocamionului și eliberarea căii ferate.

 

Trenul IR 1833, care circula pe relația Iași – Timișoara Nord, a fost oprit (ora 10:38) în stația CF Iacobeni și așteaptă redeschiderea circulației.

 

Vă asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

 

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

.……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content