29 decembrie 2016- Circulatie feroviara adaptata la conditiile meteo pe intervalele de statii Jena- Cavaran si Lugoj- Jabar

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media……………………………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 29 decembrie 2016

 

Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe întreaga reţea feroviară. Din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h pe intervalele de staţii Jena – Căvăran şi Lugoj – Jabăr (SRCF Timişoara), trenurile circulând pe porţiunile respective sub atenta supraveghere a personalului feroviar.

 

În această perioadă personalul feroviar efectuează periodic operaţiuni de verificare a componentelor infrastructurii, deoarece din cauza condiţiilor meteo pot apărea deranjamente tehnice pe anumite intervale de staţii, care necesită intervenţia pentru remediere.

 

Înainte de a pleca la gară nu uitaţi săverificaţi tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut – Camere web(https://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web). Dacă sunteţi deja în tren accesaţi de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu(https://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe informatii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre ce staţie urmează, dacă aveţi sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea garăşi timpul estimat de sosire.

 

De asemenea, călătorii pot obţine informaţii despre circulaţia trenurilor înscrise în grafic pentru ziua respectivă şi de pe pagina de facebook a CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare, https://www.facebook.com/cfrinfrastructura

 

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: oana.branzan@cfr.ro

 

Contact  CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content