3 octombrie 2023 – TRANSBORDARE auto între LAINICI și PETROȘANI

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/813/03.10.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Transbordare auto între Lainici și Petroșani

București, 03 octombrie 2023

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar de călători pe relația Lainici și Petroșani se desfășoară în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

Măsura de transbordare cu mijloace auto a călătorilor din trenurile IR 1823 București Nord – Deva, IR 1836 Cluj Napoca – București Nord și R 2084 Pietroșani – Craiova este necesară pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe intervalul Lainici – Petroșani, după ce mai multe bucăți de stâncă, desprinse de pe versant, au rupt un stâlp de susținere și firul de contact între stațiile Stâmbuța – Pietrele Albe, la km 108+600.

Menționăm faptul că, personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova intervine în zona km 108+600 cu utilaje și drezine pantograf pentru îndepărtarea bucăților de stâncă de pe calea ferată, înlocuirea stâlpului de susținere și a firului de contact pe toată zonă afectată, astfel încât redeschiderea traficului feroviar să se reia în cel mai scurt timp.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, urmare producerii acestui incident, cu precizarea că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru finalizarea intervențiilor desfășurate la fața locului, în vederea redeschiderii circulației în condiții normale și în deplină siguranță.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Director General

Ioan SIMU-ALEXANDRU

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content