30 iulie 2021 – Tracțiune elecrică între Fetești și Bărăganu, pe firul I

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/456/30.07.2021

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Circulație feroviară redeschisă pe firul I, între Fetești și Bărăganu

 

 

 

Bucureşti, 30 iulie 2021

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare publice, vă informează că, trenurile de călători, spre și dinspre Litoral circulă, de la ora 02:15, cu tracțiune electrică între stațiile Fetești – Bărăganu (fir I).

 

În cursul nopții, la ora 02.10, personalul CFR SA a finalizat lucrările de remediere a deranjamentelor la linia de contact și a fost repus sub tensiune sistemul de alimentare cu energie electrică pe firul I, între stațiile Fetești – Bărăganu și pe trei linii din stația Fetești.

 

Astfel, de la ora 02:10, toate trenurile de călători spre și dinspre Litoral circulă între stațiile Fetești – Bărăganu, pe firul I, doar cu locomotive electrice, întârzierile pe magistrala București – Constanță reducându-se, astfel, la 10-15 minute.

 

Menționăm faptul că, la această oră, circulația trenurilor pe ruta directă București – Constanța și retur se desfășoară în condiții normale de trafic, până în zona stației Feteși, unde traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulație pe porțiunea Fetești – Bărăganu, deoarece intervențiile în zona deraierii sunt încă în desfășurare.

 

Echipele de intervenție ale CFR SA acționează în continuare în stația Fetești cu personal propriu și utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiții normale, pe ambele fire de circulație.

 

CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectați de evenimentul feroviar din stația Fetești și le mulțumește pentru înțelegere, asigurându-i în același timp că angajații de la calea ferată depun în continuare toate eforturile necesare și intervin operativ pentru restabilirea circulației în condiții normale pe relația București – Constanța și retur.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content