30 noiembrie 2018 – Circulația feroviară în județul Călărași nu este blocată

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Circulația feroviară în județul Călărași nu este blocată

 

 

 

 

Bucureşti, 30 noiembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar pe Magistrala 800, București – Constanța, se desfășoară în condiții normale și nu exiștă blocaje în circulație.

 

Traficul feroviar nu este blocat în județul Călărași, între stațiile Dor Mărunt – Dragoș Vodă. Pe acest segment, mecanicul trenului IR 1583 a anunțat un deranjament tehnic la locomotivă, deranjament remediat de personalul trenului, iar la aceasă oră trenul este în circulație, dar va ajunge la destinație cu o întârziere de 50 de min.

 

Menționăm de asemenea faptul că staționarea suplimentară a trenului IR 1583, necesară pentru remedierea deranjamentului de la locomotivă, nu a afectat circulația celorlalte trenuri de călători aflate în grafic.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Serviciul Comunicare Mass-Media

Purtător de cuvânt

Oana BRÂNZAN

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content