30 noiembrie 2020 – Condiții speciale de circulație între stațiile Teiuș – Coșlariu, Teiuș – Pod Mureș, în zilele de 02 – 03 decembrie 2020 și 07 – 08 decembrie 2020.

Timp de lectură: 4 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Condiții speciale de circulație între stațiile Teiuș – Coșlariu, Teiuș – Pod Mureș,

în zilele de 02 – 03 decembrie 2020 și 07 – 08 decembrie 2020

 

 

 

 

 

Bucureşti, 30 noiembrie 2020

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, în zilele de 02 – 03 decembrie 2020 și 07 – 08 decembrie 2020,circulația trenurilor pe distanțele Teiuș – Coșlariu și Teiuș – Pod Mureșse va desfășura în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

 

În zilele de 02 – 03 decembrie 2020 și 07 – 08 decembrie 2020, S.C. AKTOR S.A va executa lucrări de amplasare a grinzilor pe pasajul rutier superior, aferent nodului rutier din zona stației Teius,parte atronsonului de autostrada Sebeș – Turda,lucrări care necesităînchiderea totală a circulației feroviare pe distanțele Teiuș – Coșlariu și Teiuș – Pod Mureș (în direcția Blaj),între orele 11:40 – 15:40.

S.C. AKTOR S.A, constructorul care va desfășura lucrările sus-menționate, va asigura transbordare cu mijloace auto a călătorilor din următoarele trenuri:

¨IR 1745 (care va circula ca tren IR 12745) – transbordare pe distanța Copșa Mică – Teiuș. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădirii de la Teius. Autobuzele vor mai opri în spatele stației Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

¨IR 1746 (care va circula ca tren IR 12746) – transbordare pe distanța Teiuș – Copșa Mică. Pasagerii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădiri de la Teiuș. Autobuzele vor mai opri în spatele stației Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

¨Regio 3511 (care va circula ca tren R 12325) – transbordare pe distanța Blaj – Teiuș. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădiri de la Teiuș. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel și PO Cistei (preluarea calatorilor se va face din stațiile de autobuz, aferente celor două localități), conform orarului de mers al trenului 3511.

¨Regio 3514 (care va circula ca tren R 12326) – transbordare pe distanta Teiuș – Blaj. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădiri de la Teiuș. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel și PO Cistei (preluarea călătorilor se va face din stațiile de autobuz, aferente celor două localități), conform orarului de mers al trenului 3511.

 

Menționăm faptul că, autobuzele pentru transbordare vor fi inscripționate „Cursă specială CFR” și vor fi însoțite de personalul CFR Călători Brașov, care va supraveghea și operațiunile de îmbarcare din parcurs. De asemenea, pasagerii vor fi dirijați în stațiile de îmbarcare/debarcare auto de către personalul SRCF Brașov, care va urmări și supraveghea operațiunile de îmbarcare/debarcare a călătorilor în stațiile Copșa Mică, Blaj și Teiuș, iar în situația în care intervin întârzieri în circulația autobuzelor pentru transbordare, personalul SRCF Brașov va asigura coordonarea traficul feroviar în funcție de ora de sosire a autobuzelor.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și le mulțumește pentru înțelegere

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content