31 ianuarie 2019 – Circulaţie feroviară reluată în condiţii normale de trafic între Valea Vişeului – Leordina

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/65/31.01.2019

 

 

 

 

 

 

Comunicat de presă

 

 

Circulaţie feroviară reluată în condiţii normale de trafic

între Valea Vişeului – Leordina

 

 

 

 

 

 

Bucureşti, 31 ianuarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administratorul reţelei feroviare naţionale,vă informează că secţia de cale ferată Valea Vişeului – Leordinaa fost redeschisă la ora 12.05, primul tren care va tranzita această zonă fiind trenul R 4656, cu plecare la ora 15.31 din staţia Valea Vişeului. Circulaţia feroviară în această zonă se va desfăşura în perioada următoare sub atenta supraveghere a personalului feroviar de specialitate din cadrul Regionalei CF Cluj.

 

Menţionăm faptul că pentru redeschiderea circulaţiei feroviare, între staţiile Valea Vişeului şi Leordina, personalul feroviar de intervenţiea acţionat conform procedurilor specifice pentru ridicarea şi repunerea pe şină a vagoanelor deraiate şi cu utilaje speciale pentru îndepărtarea stâncilor prăbuşite de pe versant şi eliberarea liniei de cale ferată.

 

Vă reamintim că circulaţia trenurilor în judeţul Maramureş a fost închisă în cursul nopţii din cauza căderilor de pietre şi zăpadă de pe versant. În momentul producerii avalanşei, trenul R 4111 tranzita zona respectivă, însă niciun călător nu a fost rănit, fiind înregistrate doar avarii la materialul rulant.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea liniei şi reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

 

 

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content