4 iunie 2020 – CFR a desemnat castigatorul licitatiei pentru studiu de fezabilitate pe sectia CF Predeal – Brasov

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/126/04.06.2020

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

CFR SA a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru elaborarea studiului de fezabilitate pe secția CF Predeal – Brașov

 

 

 

Bucureşti, 04 iunie 2020

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat Asocierea Egis România – Egis Rail SA – Italrom Inginerie Internațională SRLcâştigătoarea procedurii de licitaţie publică pentruelaborarea studiului de fezabilitate necesar modernizării secțiunii feroviare Predeal – Brașov (26,9 km), cu o ofertă financiarăîn valoare de 14.199.246 RON(fără TVA).

 

În cadrul studiului de fezabilitate, prestatorul va analiza și stabili soluția optimă de modernizare a infrastructurii feroviare, va întocmi documentația necesară pentru obținerea avizelor și acordurilor în etapa studiului de fezabilitate, alături de documentația de licitație pentru faza de proiectare și execuție, precum și pentru supravegherea lucrărilor de construcție.

 

Menționăm faptul că, sursa de finanţare este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (CEF), iar termenul de întocmire a studiului de fezabilitate este de 23 luni.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content