9 iulie 2018 – Transbordare cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Podu Olt

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.1/5/265/09.07.2018

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Transbordare cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Podu Olt

 

 

 

 

 

Bucureşti, 09 iulie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulaţia feroviară pe relaţia Podu Olt – Valea Mărului se desfăşoară la această oră cu transbordare auto între staţiile Câineni şi Podu Olt, după ce calea ferată a fost acoperită de nămol şi grohotiş pe o distanţă de 50 de metri.

 

Personalul feroviar intervine pentru degajarea zonei, prin îndepărtarea nămolului şi a grohotişului depus între firele căii. Până la această oră, calea ferată a fost curăţată pe o distanţă de circa 10 metri, personalul acţionând în continuare în zona unde liniile sunt acoperite pe o lungime de 40 metri.

 

Până la finalizarea operațiunilor de intervenție, Regionala C.F Craiova menţine continuitate în traficul feroviar pe intervalul afectat, prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto între Câineni-Podu Olt.

 

CFR SA asigură călătorii că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari în zonele afectate de precipitaţiile abundente au ca principal scop menţinerea condiţiilor de siguranţă în traficului feroviar şi recomandă ca în această perioadă, când sunt anunţate fenomene meteo nefavorabile, să solicite telefonic operatorilor de transport feroviar, înainte de efectuarea călătoriei, informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content