8 august 2018 – Precizare CFR SA_linia CF București Nord – Aeroport Henri Coandă

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/306/08.08.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

În atenţia: Reprezentanţilor mass-media

 

CFR SA face urmatoarele precizări referitoare la informatiile apărute în presă, conform cărora “linia CF București Nord – Aeroport Internațional Henri Coandă București ar putea trece printr-un patinoar”:

 

În data de 13.07.2018 a fost semnat contractul sectorial de servicii pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Internaţional H. C. Bucureşti, în conformitate cu cadrul legislativ naţional şi european în vigoare. Prestatorul de servicii a demarat studiile de teren (topografice, geotehnice, etc.) precum şi alte activităţi specifice pentru a prezenta celor interesaţi variantele de traseu care vor fi analizate în cadrul studiului. În regim de urgenţă, acestea vor fi prezentate într-un Raport Special care să prezinte, avantajele şi dezavantajele, precum şi constrângerile fiecărei variante.

 

Menționăm că în acest studiu nu se vor afecta construcțiile existente, inclusiv patinoarul.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content