9 martie 2019 – Traficul feroviar a fost reluat între stațiile Coșbuc și Telciu

Timp de lectură: 2 minute

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Traficul feroviar a fost reluat între stațiile Coșbuc și Telciu

 

 

Bucureşti, 9 martie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la ora 9.25 a fost reluat traficul feroviar între stațiile Coșbuc și Telciu, județul Bistrița-Năsăud.

 

Circulația trenurilor între stațiile Coșbuc și Telciuse desfășoară în prezent cu restricție de viteză, iar după finalizarea lucrărilor de consolidare a liniei de cale ferată, în curs de desfășurare la această oră, trenurile vor circula cu viteză normală .

 

Echipele de intervenție feroviare au eliberat trecerea la nivel, situată la intrare în staţia CF Coșbuc, în jurul orei 23.00, când a fost redeschis traficul rutier în zona pasajului, iar la ora 00.00 a fost repus pe șină vagonul deraiat și retras în stația Coșbuc.

 

Pentru menținerea continuității circulației feroviare în județul Bistrița-Năsăud, pe parcursul nopții de 8 spre 9 martie s-aasigurat transbordare cu mijloace auto, pe relația Salva – Dealul Ștefăniței, pentru călătorii din trenurile R 4136, R 4111-2, R 4133-2 și R4135.

 

Vă reamintim că traficul feroviar a fost închis în cursul serii de 8 martie, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Serviciul Comunicare Mass-Media

Purtător de cuvânt

Oana BRÂNZAN

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content