23 decembrie 2018 – Circulatie inchisa pe raza SRCF Timisoara – tren deraiat

Serviciul Comunicare Mass-Media

23.12.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Tren deraiat pe raza SRCF Timișoara

 

București, 23 decembrie 2018

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulația feroviară este închisă începând cu ora 7:20 pe raza SRCF Timișoara, între stațiile CF Băiești – Subcetate , din cauza deraierii ultimelor 3 vagoane din compunerea trenului de călători IR 1821, aparținând SNTFC CFR Călători. Trenul avea în compunere 6 vagoane și circula pe distanța București Nord – Arad.

 

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care intervin, pentru ridicarea și repunerea pe linie a vagoanelor deraiate.

 

Vă asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

 

Vom reveni cu informații.

.……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content