COMUNICAT DE PRESĂ‚ 16.12.2009

Timp de lectură: 2 minute

 

 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, ninsoarea abundentă şi viscolul puternic din ultimele 24 de ora au afectat circulaţia feroviară spre/dinspre Constanţa, 12 trenuri înregistrând întârzieri semnificative.
Traficul feroviar între Bucureşti şi Ciulniţa a fost blocat din cauza prăbuşirii unor copacii pe linia de contact şi din cauza defectării a 8 locomotive care au produs deranjamente la instalaţiile de alimentare cu energie electrică.
Pentru remedierea deranjamentelor care s-au produs în mai multe puncte pe secţia sus-menţionată, echipele de intervenţie ale CFR SA au intervenit pentru remediere începând de ieri, 15.12.2009, ora 15.35, până în cursul acestei dimineţi. Viscolul puternic şi deranjamentele apărute la locomotive au îngreunat în mai multe etape reluarea circulaţiei, deşi s-a intervenit neîntrerup cu utilaje specifice toată nopatea.
Începând cu ora 6.45, circulaţia feroviară pe secţia Bucureşti – Ciulniţa a fost reluată, tracţiunea trenurilor realizându-se cu locomotive diesel, urmând ca în cursul zilei echipele de intervenţie să remedieze şi deranjamentele la linia de contact astfel încât traficul pe cale ferată să fie reluat cu locomotive electrice.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse încă de ieri şi până în această dimineaţă de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

De asemenea, CNCF CFR SA recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzirile produse în traficul feroviar spre şi dinspre Constanţa la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, sau la telefon 9521.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content