COMUNICAT DE PRESĂ‚ 14.10.2009

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/389/14.10.2009
De acord,
Director general
Viorel Scurtu
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, în această dimineaţă, la ora 8.15, locomotiva trenului de călători 14032 care aparţine operastorului privat Regiotrans, a rupt firul de contact în staţia Valea Largă.
La această oră, circulaţia trenurilor între staţiile Valea Largă şi Comarnic este închisă. Echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru a remedia defecţiunea, astfel încât trenurile să îşi poată relua circulaţia în scurt timp.
Până la eliberarea gabaritului, trenurile de călători care circulă spre/dinspre Braşov vor fi oprite în staţiile de cale ferată din apropiere.
Trenuri oprite în staţii până la remediere:
–                             P 3002 care circula de la Braşov la Bucureşti, staţionează în gara Sinaia de la ora 8.30
–                             Acc 1745, care circulă de la Bucureşti la Satu Mare, staţionează în gara Comarnic de la ora 9.00;
–                             P 3001 care circulă de la Bucureşti la Braşov, staţionează în gara Breaza Nord de la 9.10.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor şi îi informează că angajaţii companiei fac toate eforturile pentru a redeschide circulaţia în scurt timp.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content