COMUNICAT DE PRESĂ‚ 20.01.2010

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/45/20.01.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în acest moment circulaţia pe calea ferată se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar trenurile aflate în trafic ajung la destinaţie cu întârzieri de 20-60 de minute. Menţionăm că întârzierile mai mari se înregistrează la trenurile care circulă pe raza regionalelor Braşov şi Constanţa unde trenurile circulă pe un singur fir, celălalt fir fiind închis pentru lucrări de reabilitare.
De asemenea, vă informăm că, din cauza stratului gros de zăpadă care poate ajunge în anumite staţii de cale ferată până la 1 m, începând din această dimineaţă, personalul feroviar va acţiona pentru deszăpezirea manuală a instalaţiilor (macaze şi semnale), astfel încât acestea să poată funcţiona la capacitate maximă.
Trenuri anulate de operatorul naţional de transport feroviar astăzi 20 ianuarie 2010:
         trenul Rapid 684 pe relaţia Medgidia – Bucureşti Nord circulă întârziat de la staţia Medgidia, pe ruta trenului 1982 (care pleacă din Medgidia la ora 08.41);
         trenul Rapid 689 este anulat pe relaţia Bucureşti Nord – Constanţa;
         trenul Accelerat 1982 circulă normal pe relaţia Tulcea – Medgidia şi este anulat pe relaţia Medgidia – Bucureşti Nord.
Călătorii care au bilete la trenul Accelerat 1982, vor fi preluaţi în staţia Medgidia de trenul Rapid 684, fără plata diferenţelor tarifare.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content