COMUNICAT DE PRESĂ‚ 09.02.2010

Timp de lectură: 3 minute

Nr. 1/2/86/09.02.2010

          Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar pe mai multe tronsoane trenurile circulă cu limitare de viteză şi pot ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 50-60 de minute.

      În acest moment doar trenul R 696 care vine de la Timişoara înregistrează o întârziere mai mare, de aproximativ 150 de minute, deoarece a semnalat o defecţiune tehnică la locomotivă şi aşteaptă locomotivă de ajutor între staţiile Rădoeşti – Olteni.

      La această oră nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din estul şi sudul ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile. De asemenea, vă informăm că în prezent sunt activate 4 comandamente de iarnă la nivel regional/local şi comandamentul central care monitorizează traficul feroviar.

    Monitorizarea circulaţiei în comandamentele de iarnă:

    – personal feroviar pentru intervenţie – 840

    – pluguri de zăpada în acţiune – 23 (pe raza regionalelor CF Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa, unde vântul suflă cu 30-40 km/h) 
 

      Situaţie întârzieri Gara de Nord, la ora 9.30

      Sosire:

      – R 696 Timişoara – Bucureşti Nord – 150 de minute

      – Ic 558 Bicaz – Bucureşti Nord – 50 de minute

      – Regitrans 14022 Braşov – Bucureşti Nord – 30 minute

      – Acc 1722 Sibiu – Bucureşti Nord – 60 de minute

      – R 473 Budapesta – Bucureşti Nord, combinat cu R 472 Satu Mare – Bucureşti Nord – 25 minute

      Celelalte trenuri aflate în grafic ajung în Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor

      Plecare:

    Toate trenurile pleacă din Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor

    Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09. 
 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content