COMUNICAT DE PRESĂ‚ 11.03.2010

Nr. 1/2/149/11.03.2010

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, în urma avertizării ANM cu cod calben de ninsori, începând de ieri, 10 martie, ora 22.00, au fost activate comandamentele de iarnă locale, care funcţionează non-stop pentru monitorizarea traficului.

În partea de sud a ţării circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, întârzieri mai mari se pot înregistra la trenurile care circulă pe raza Regionalei CF Bucureşti. Astfel, din cauza ninsorii viscolite, trenurile care au ca staţie finală Gara de Nord pot înregistra întârzieri de maximum 30 de minute la destinaţie.

În prezent, nu există linii închise, dar viteza trenurilor, care circulă pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă, a fost adaptată la condiţiile meteo de ninsori şi vânt.

Situaţie sosiri/plecări în/din Gara de Nord la ora 9.00

– la sosire, trenurile pot ajunge la destinaţie cu întârzieri de 10 – 30 minute.

– la îndrumare, trenurile pleacă regulat din Gara de Nord

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, sau la telefon 021/9521.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content