COMUNICAT DE PRESĂ‚ 11.03.2010

Timp de lectură: 2 minute

Nr. 1/2/151/11.03.2010 
 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară în jumătatea de sud a ţării se desfăşoară în condiţii de iarnă. În general, trenurile de călători ajung la destinaţie conform orelor din mersul trenurilor, cu excepţia garniturilor care circulă pe raza Regionalei CF Bucureşti şi care pot acumula întârzieri mai mari.

      Din cauza ninsorii viscolite care a cuprins judeţele din sudul ţării, trei trenuri de călători, care au ca staţie finală Gara de Nord, înregistrează întârzieri la destinaţie de minim 10 minute. Cea mai mare întârziere, de 45 de minute, se înregistrează doar la R 826 care vine de la Cluj-Napoca. 
 

      Situaţie întârzieri Gara de Nord, la ora 12.00

      Sosire:

      – R 684 Constanţa – Bucureşti Nord – 10 minute

      – R 826 Cluj Napoca – Bucureşti – 45 minute

      – P 7010 Aeroport – Bucureşti Nord – 10 minute

      Celelalte trenuri, aflate în grafic, ajung în Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor

      Plecare

      – trenurile pleacă regulat din Gara de Nord

      În prezent, nu există linii închise, instalaţiile funcţionează la parametrii normali, dar viteza trenurilor, care circulă pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă, a fost adaptată la condiţiile meteo de ninsori şi vânt.

      De asemenea, vă informăm că pentru intervenţia rapidă şi pentru monitorizarea permanentă a traficului feroviar a fost deja activat comandamentul de iarnă la nivel Regionalei CF Bucureşti.

    Monitorizarea circulaţiei în comandamentele de iarnă:

    – personal feroviar pentru intervenţie – 256

    – locomotive diesel activate pentru patrulare – 1 (Regionala CF Bucureşti, secţia Videle-Giurgiu, zonă unde vântul suflă cu 60 -80 km/h şi există riscul de formare a sulurlori de zăpada) 
 

      Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întârziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content