21 decembrie 2019 – CFR SA a redeschis circulația între stațíile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Alba

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA……………………………………………. ….Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

 

 

Comunicat de presă

 

CFR SA a redeschis circulația între stațíile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Alba

 

 

 

Bucureşti, 21 decembrie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar între stațíile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Alba a fost redeschis în cursul nopții, la ora 02.00.

 

Vă reamintim faptul că, inery, 20 decembrie, în jurul orei 17.40, un vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat de o osie, între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Albă. Trenul de marfă, care aparține operatorului național de transport feroviar, avea în compunere 12 vagoane încărcate cu cărbune, iar deraierea s-a produs la o osie de la vagonul 8.

 

Până la finalizarea operațiunilor de repunere pe șină a vagonului deraiat, Regionala CF Craiova a asigurat, pe relația respectivă, transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

 

Menționăm faptul că toate măsurile operative întreprinse de echipele de intervenţie au avut drept scop redeschiderea și reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content