COMUNICAT DE PRESĂ‚ 08.06.2010

 

Nr. 1/2/326/08.06.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că la ora 9.10, circulaţia trenurilor pe secţia de circulaţie Suceava-Ilva Mică a fost închisă, între staţiile Frasin şi Molin (linie simplă). Traficul feroviar este blocat după ce un stâlp al reţelei electrice a căii ferate a fost lovit de o maşină şi s-a prăbuşit peste linia de cale ferată.
3 trenuri de călători au fost oprite în staţiile adiacente începând cu 9.10
– Acc 1833 staţionează în gara Frasin de la ora 9.10
– P 5704 staţionează în gara Vama de la ora 9.17
– P 5721 staţionează în gara Gura Humorului de la ora 9.53
Echipele speciale de intervenţie au ajuns la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni de îndepărtare a stâlpului din gabaritul liniei şi lucrări de remediere a defecţiunii la linia de contact, astfel încât în scurt timp trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content