17 August 2021 – Circulatie feroviara oprita temporar CF Valul lui Traian

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulație feroviară oprită temporar în stația CF Valu lui Traian

 

 

Bucureşti, 17 august 2021

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în intervalul 17,10 – 17,57, traficul feroviar a fost temporar oprit, pe raza SRCF Constanța, în stația CF Valu lui Traian, din cauza defectării Instalației de Centralizare Electronică.

Menționăm faptul că, echipele de intervenție s-au deplasat la fața locului și au remediat defecțiunea, iar trenurile care au staționat în gările adiacente (8 trenuri de călători) și-au reluat circulația, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content