Anunt public decizie etapa incadrare Acord Mediu Sighisoara-Coslariu

 

ANUNT PUBLIC
 
Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA Bucuresti, titular al proiectului:
”Reabilitarea liniei de cale ferata Brasov – Simeria, componenta a Coridorului IV Pan-European, pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h, Tronsonul: Sighisoara – Coslariu (Podu Mures) – Sectiunea 2”
anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia Regionala pentru Protectia Mediului SIBIU in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata pentru proiectul propus, amplasat pe teritoriul judetelor Alba, Mures si Sibiu.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul ARPM Sibiu din Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, judetul Sibiu, in zilele de luni – joi, orele 800 – 1630, vineri, orele 800 – 1400, precum si la adresa de internet a ARPM Sibiu www.arpm7c.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 04.07.2010.
Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul sediul ARPM Sibiu din Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, judetul Sibiu, precum si la urmatoarea adresa de e-mail office@arpm7c.ro, in termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunt, până la data de 09.07.2010.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content