COMUNICAT DE PRESĂ 30.09.2014

Timp de lectură: 2 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                         Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122312; 122905

Nr:7/2/284/30.09.2014

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

 

1.539.098 lei pentru consultanţa şi supravegherea lucrărilor de modernizare a 7 poduri şi 5 podeţe de cale ferată

 

 

 

 

 

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA a semnat 3 contracte de consultanţă, în valoare totală de 1.539.098 lei, contracte aferente lucrărilor de modernizare a 7 poduri şi 5 podeţe de cale ferată de pe raza Regionalelor CF Braşov, Constanţa şi Timişoara, proiecte incluse în Programul Operaţional Sectorial Transport 2007-2013, Axa prioritară 2.

 

S.C. I.S.P.C.F. S.A. va asigura servicii de consultanţă, în valoare totală de 904.308 lei,în domeniul ingineriei şi construcţiilor şi de supraveghere a lucrărilor de modernizare a 3 poduri şi 4 podeţe de cale ferată de pe raza regionalelor Braşov şi Constanţa, iar S.C. BAICONS IMPEX S.R.L. va asigura servicii de consultanţă, în valoare totală de 634.790 lei,în domeniul ingineriei şi construcţiilor şi de supraveghere a lucrărilor de modernizare a 4poduri şi 1 podeţ de cale feratăde pe raza regionalei Timişoara.

 

Contractele atribuite prin licitaţii deschise, cu anunţ de participare, au durata de valabilitate de minim 21 de luni şi de maximum 37 de luni, sursa de finanţare fiind asigurată de Comisia Europeană, în proporţie de 85%, prin Fondul European de Dezvoltare Regională, şi de Bugetul de Stat, în proporţie de 15%.

 

„Continuarea proiectelor pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii feroviare reprezintă o prioritate care contribuie în mod direct la realizarea obiectivului strategic de creştere a cotei actuale de piaţă a transportului feroviar de călători şi marfă”,a declarat MACARIE MOLDOVAN directorul general al CFR SA.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

Şef serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content