06 februarie 2016 – Tren de marfa deraiat_st Letca_transbordare auto

 

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                  Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

 

 

Comunicat de presă

 

Transbordate auto între Dej și Jibou

 

Bucureşti, 06 februarie 2016

 

Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA informează că vineri în jurul orei 01.00, 10 vagoane din compunerea unui tren de marfă au deraiat la intrare în stația Lețca. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

 

Trenul aparține operatorului național de transport feroviar de marfă și asigura un transport de sare pe relația Dej-Valea lui Mihai. La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe șină a vagoanelor răsturnate.

 

Până la deschiderea liniei și reluarea traficului feroviar se asigură transbordarea călătorilor, între stațiile Dej și Jibou, cu mijloace auto puse la dispoziție de CFR SA și CFR Călători.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content