16 martie 2017 – Transbordare auto între staţii Câineni şi Cornetu

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Transbordare auto între staţii Câineni şi Cornetu

 

București, 16 martie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la  această oră traficul feroviar este întrerupt pe secţia CF Câineni – Cornetu din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o autoutilitară şi un autoturism. Autocamionul s-a răsturnat pe calea ferată, după ce conducătorul acestuia a încercat să evite impactul.

 

Pentru a se asigura continuitate în circulaţia feroviară în această zonă, călătorii sunt transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Cornetu.

 

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop continuitatea în condiţii de siguranţă a traficului feroviar în această zonă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….…………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

  Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: oana.branzan@cfr.ro

 

Contact  CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content