COMUNICAT DE PRESĂ‚ 19.02.2009

Nr. 1/42/19.02.2009
 

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, circulaţia feroviară pe relaţia Caransebeş – Reşiţa, între staţiile Cornuţel – Banat – Brebu, este închisă din cauza prăbuşii unor copaci (încarcaţi cu zăpadă) în gabarit.

Până la această oră, au fost ridicaţi copacii din gabarit, iar echipele speciale de intervenţie lucrează pentru refacerea firului de contact care a fost rupt.

De asemenea, vă informăm că, pentru a nu se înregistra întârzieri foarte mari în traficul feroviar pe această relaţie, circulaţia feroviară va fi reluată în maximum 30 de minute cu tracţiune diesel (locomotivă diesel), urmând ca în timpul unei ferestre în grafic să se desfăşoare lucrări de refacere a firului de contact pentru reluarea circulaţiei cu tracţiune electrică (locomotivă electrică).

Trenuri în aşteptare:

9158 şi 1762- staţia Brebu

699/9159 – staţia Cornuţel

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content