Acord de Mediu BRAŞOV – SIGHIŞOARA (limba magiara)

 

                                  Hírdetés

 

 

A Román Állami Vasutak R.T.,értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy Brassó, Kovászna, Hargita és Maros megyékben megvalósítandó  „Brassó-Piski (Simeria) vasútvonal feljavítása, mely része a 4-es Pan-Európai közlekedési folyosónak, (melyen a vonatok maximális sebesége 160 km/h); Brassó-Segesvár  közti vasúti szakaszra vonatkozó munkálatok”című  tervére a Nagyszebeni Környezetvédelmi Ügynökség döntést hozott  a környezetvédelmi létesítési engedély kibocsátásáról.

       A létesítési engedély tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Nagyszebeni Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Nagyszeben, Hipodromului utca 2A szám alatt,  hétfőtől csütörtökig  8,30 – 16,30, pénteken pedig 8-14 óra között, valamint a https://apmsb.anpm.ro címen.

Az érintettek észrevételeiket/ellenvetéseiket a döntést illetően a hírdetés megjelenésétől számított 8 nap alattnyújthatják be a Nagyszebeni Környezetvédelmi Ügynökséghez,Nagyszeben, Hipodromului utca 2A szám alatt.

        

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content