Anunt proiect decizie etapa incadrare mediu Linie noua Valcele-Rm. Valcea

 

Anunt public
privind decizia etapei de incadrare
Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA, titular al proiectului “Reabilitarea caii ferate existente Valcele – Ramnicu Valcea” anunÈ›a publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului – se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate – in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si evaluare adecvată pentru proiectul “Reabilitarea caii ferate existente Valcele – Ramnicu Valcea” propus a fi amplasat in jud. Valcea si jud. Arges.
 
1.  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Agentia Nationala pentru Protectia Mediului din Splaiul Independentei nr. 294, sector 6, Bucuresti, in zilele de Luni-Joi, intre orele 0830 – 1600 , Vineri, între orele 0830 – 1330, precum si la urmatoarea adresa de internet www.anpm.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 07.08.2010.
 
2.  Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului, Splaiul Independentei nr. 294, sector 6, Bucuresti, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Arges, Strada Egalitatii nr. 50, Pitesti, jud. Arges si Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea, Strada Remus Belu, nr. 6, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, precum si la urmatoarele adrese de e-mail: office@anpm.ro, office@apmag.ro, office@apmvl.ro, in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 12.08.2010.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content