23 august 2021 – Circulație feroviară redeschisă în stația CF Balota

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/517/23.08.2021

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Traficul feroviar a fost redeschis în stația CF Balota

 

București, 23 august 2021

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 15.02, traficul feroviar a fost reluat condiții de siguranță, în stația CF Balota.

 

Pentru intervențiile care s-au desfășurat la fața locului, SRCF Craiova a acționat cu personal de specialitate și vinciuri hidraulice, astfel încât au fost retrase cele 13 vagoane din compunerea trenului de marfă și a fost repus pe șină și retras, vagonul deraiat, și au fost realizate reparații la linia de cale ferată afectată de această deraiere.

 

Reamintim că pe durata întreruperii circulației, CFR SA a asigurat transbordare cu mijloace auto, pe relația Balota – Orșova.

 

CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectați de acest accident feroviar și le mulțumește pentru înțelegere, asigurându-i în același timp că angajații de la calea ferată au depus toate eforturile necesare, astfel încât traficul feroviar să fie redeschis în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp.

 

Menționăm faptul că o comisie de specialitate va ancheta acest accident și va stabili cauzele exacte care au condus la producerea lui.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content