COMUNICAT DE PRESĂ‚ 01.07.2012

Timp de lectură: 2 minute

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ȘI RELAŢII CU PUBLICUL

 

 

Bucureşti, 01 iulie 2012

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că lucrările de reparaţii a infrastructurii feroviare între staţiile Câineni – Valea Mărului au fost finalizate, circulaţia trenurilor pe Valea Oltului fiind reluată în condiţii de siguranţă, în această dimineaţă, conform graficului de plecări/sosiri.

 

Vă reamintim că traficul feroviar pe între staţiile Câineni (judeţul Vâlcea) şi Valea Mărului (judeţul Sibiu) a fost întrerupt luni, 25 iunie a.c., din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi care au distrus un podeţ şi linia de cale ferată pe o porţiune de 80 de m. În perioada desfăşurării lucrărilor de reparaţii, între staţiile Câineni – Podu Olt a fost asigurată transbordarea auto a călătorilor.

 

Lucrările de reparaţii efectuate de echipele feroviare au constat în îndepărtarea aluviunilor (stratul de aluviuni depus a atins trei metri înălţime), a rocilor, stâncilor, grohotişului şi a copacilor căzuţi de pe versant, refacerea podeţului, a platformei şi a liniei de cale ferată.

 

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Birou Presă CFR SA,

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content