COMUNICAT DE PRESĂ 02.06.2014

Timp de lectură: 2 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/150/02.06.2014

Accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferata, între staţiile Şimand şi Nădab

Bucureşti, 02 iunie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între staţiile Şimand şi Nădab a fost închisă începând cu ora 8.05, din cauza unui accident rutier produs la trecerea la nivel cu cale ferată de la Km 39+200, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei.

Un tir a intrat în gabaritul căii ferate la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, fiind lovit de trenul Regio 13383 care circula în relaţia Arad-Oradea. Reprezentanţii SMURD, ISU, CFR şi echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului.

Trenurile de călători Regio 13332 care circulă în relaţia Ciumeghiu – Arad şi InterRegio 12834 care circulă în relaţia Timişoara Nord – Iaşi staţionează în gările Nădab şi Şimand până la eliberarea căii ferate şi reluarea circulaţiei.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA va întreprindetoate măsurile operative astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef serviciu