COMUNICAT DE PRESĂ 02.06.2014

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/151/02.06.2014

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Reluare circulaţie feroviară între staţiile Şimand şi Nădab

Bucureşti, 02 iunie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că începând cu ora 10.46 a fost reluată circulaţia feroviarăpe relaţia Şimand – Nădab, segment feroviar închis traficului în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 08.05, după ce trenul Regio 13383, care circula în relaţia Arad-Oradea, a surprins şi lovit un tir la o trecere la nivel, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei.

Patru trenuri de călători care circulau pe acest segment feroviar au staţionat până la reluarea circulaţiei în gările adiacente, acestea urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere. Cele 4 trenuri de călători au cumulat întârzieri totale de 500 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content