COMUNICAT DE PRESĂ 02.10.2014

Timp de lectură: 2 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                             Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122312; 122905

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Autoturism lovit de o locomotivă izolată la o trecere la nivel cu calea ferată, în Satu Mare

 

 

 

Bucureşti, 02 octombrie 2014

 

O locomotivă izolată de marfă care circula între staţiile Satu Mare-Halmeu, la trecerea la nivel semnalizată cu indicatoare rutiere a lovit un autoturism, circulaţia feroviară în zonă fiind oprită temporar, până la eliberarea gabaritului.

 

Din informaţiile primite de la faţa locului, 2 persoane au fost rănite şi transportate la spital, iar alte doua persoane şi-au pierdut viaţa. Până la redeschiderea traficului în această yonă, trenul R 4407 care circulă în relaţia Satu Mare – Halmeu, staţionează în gara Satu Mare

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content