COMUNICAT DE PRESĂ 02.10.2014

Timp de lectură: 2 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                                 Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122312; 122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Autoturism lovit de o locomotivă izolată la o trecere la nivel cu calea ferată, în Satu Mare

 

 

 

Bucureşti, 02 octombrie 2014

 

La ora 15.13 a fost reluată circulaţia feroviară între staţiile Satu Mare-Halmeu, trenul R 4407 care a staţionat temporar în gara Satu Mare, şi-a reluat circulaţia după 39 de minute.

 

O locomotivă izolată de marfă care circula între staţiile Satu Mare-Halmeu, la trecerea la nivel semnalizată cu indicatoare rutiere a lovit un autoturism, circulaţia feroviară în zonă fiind restricţionată, până la eliberarea gabaritului.

 

În urma impactului, 2 din cele 4 persoane aflate în autoturism au fost rănite şi transportate la spital, iar alte 2 persoane şi-au pierdut viaţa.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content