COMUNICAT DE PRESĂ‚ 02.11.2010

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/644/02.11.2010
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
02.11.2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că la ora 15.40 a fost reluată circulaţia trenurilor pe secţia Deda – Răstoliţa – Lunca Bradului – Stănceni – Topliţa, secţie care face legătura feroviară între centrul şi nordul ţării.
 
De asemenea, vă reamintim că la ora 13.33 a fost reluat traficul feroviar şi pe secţia de circulaţie Vatra Dornei – Ilva Mică (între staţiile Silhoasa şi Larion) cu tracţiune diesel.
Trenul Acc 1642 care circulă de la Baia Mare la Bucureşti, blocat din cauza copacilor căzuţi între staţiile Stânceni şi Topliţa (pe secţia de circulaţie Deda – Topliţa), va ajunge la Bucureşti Nord cu o întârziere de aproximativ 700 de minute. De asemenea, alte două trenuri care făceau legătura între Timişoara şi Iaşi, şi anume Acc 1766 şi Acc 1838, vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de aproximativ 600 de minute, respectiv 650 de minute.
Vă reamintim că aceste întârzieri s-au înregistrat pe secţiile – Vatra Dornei – Ilva Mică (Reg. CF Iaşi) şi Topliţa – Deda (Regionala CF Braşov) din cauza sutelor de copaci căzuţi pe linie sau pe firul de contact, pe care l-au şi rupt în momentul prăbuşirii, în mai multe intervale orare în cursul nopţii trecute, dar şi în această dimineaţă. Echipele de intervenţie au desfăşurat de mai bine de 12 ore operaţiuni pentru tăierea şi îndepărtarea copacilor prăbuşiţi pe liniile de cale ferată, precum şi operaţiuni de remediere a defecţiunilor la linia de contact.
În acest moment, după eliberarea secţiilor de copacii căzuţi în gabarit şi remedierea defecţiunilor la liniile de contact, nicio secţie feroviară nu mai este închisă dar, trenurile circulă în continuare în condiţii de iarnă, întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile se mai pot înregistra la trenurile care circulă înspre/dinspre nordul şi centrul ţării.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile şi a problemelor apărute în circulaţia trenurilor, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată,recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la telefon 021/9521.
 
 
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content