COMUNICAT DE PRESĂ 03.12.2014

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                    Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 03 decembrie 2014

 

 

 

SMILEY cântă live in GARA DE NORD

 

 

 

SMILEY va cânta live în Gara de Nord, joi 4 decembrie 2014, la ora 12.00, în cadrul evenimetului muzical ZU&The City, organizat de Radio ZU şi susţinut de CFR SA.

 

Călătorii care se află joi în Capitală vor putea pleca cu trenul pe ritmul melodiilor artistului care a Plecat pe Marte, dar a poposit şi în Gara de Nord! Concertul lui Smiley din Gara de Nord, organizat cu sprijinul CFR SA, continuă seria evenimentelor muzicale ce poarta numele de ZU & The city, evenimente organizate în locuri urbane atipice.

 

Astfel artiştii nu mai cheamă publicul la concertele, vin chiar ei în întâmpinarea fanilor sau a iubitorilor de muzică românească.

 

Care este scopul unui asemenea eveniment? Să surprindă emoţia oamenilor care îşi văd artistul preferat mai aproape ca niciodată!

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT CFR SA

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content