COMUNICAT DE PRESĂ 04.06.2014

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/154/04.06.2014

Bucureşti, 04 iunie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia trenurilor este temporar restricţionatăpe relatia Blaj – Copşa Mică, din cauza lipsei de tensiune în linia de contactîntre statiile Valea Lungă – Micăsasa.

Defecţiunea tehnică la linia de contact a fost produsă de un utilaj de foraj care a rupt ambele fire de contact şi a căzut în gabaritul căii ferate.

Până la remedierea defecţiunii şi repunerea sub tensiune a liniei de comntact, trenurile de călători aflate în graficul de circulaţie vor fi oprite temporar în gările de pe traseu. În acest moment trenul internaţional 347-2 (Budapesta – Bucureşti Nord) staţionează în gara Valea Lungă, iar trenul IR 1746 (Cluj Napoca – Bucureşti Nord) este oprit în gara Câmpu Libertăţii.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA va întreprindetoate măsurile operative astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef serviciu