COMUNICAT DE PRESĂ‚ 05.01.2010

 

Nr. 1/2/3/05.01.2010
 
 
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că începând cu ora 12.05 circulaţia trenurilor între staţiile Periş şi Buftea a fost reluată în condiţii normale de trafic.
Vă reamintim că trenurile care, în această dimineaţă, aveau ca punct final de călătorie Gara de Nord au ajuns cu întârziere la destinaţie deoarece pe relaţia Periş – Buftea persoane necunoscute au tăiat cablurile de semnalizare şi de la instalaţiile de alimentare cu energie.
În urma acestui deranjament în funcţionarea instalaţiilor feroviare, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat la cale liberă, adică traficul feroviar a fost dirijat alternativ prin intermediul impiegaţilor de mişcare din staţiile Periş şi Buftea.
Astfel, în intervalul orar 7.00-12.00, 28 de trenuri au ajuns în Gara de Nord cu o întârziere de maximum 30 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest deranjament, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop remedierea situaţiei în cel mai scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content